Als een oude kaas die steeds lekkerder wordt

Al sinds 1977 staan we elke dag vol honger op om mensen op uiteenlopende locaties te voorzien van lokaal, goed voedsel. Dat begon als Tweetal, omdat we twee pioniers waren op het gebied van catering. Die term hoorde je amper, maar dat veranderde met de jaren. De sector werd professioneler, net als wij. Inmiddels zijn we een zelfstandig onderdeel van de Effektief Groep en opereren we onder de naam Gang van Zaken.

Verstand van zaken

Als je zo lang doet wat je doet, word je er vanzelf zo goed in dat anderen je zien als leider in de markt. Maar, we bleven ook dicht bij onze roots in Noord- en Oost-Nederland. Regionale en lokale samenwerkingen zijn hier sterk, dus kunnen we een duurzaam assortiment en een stabiele bezetting garanderen.

 

Alleen werken is als een salade zonder dressing

Smakeloos en saai. Daarom werken we altijd samen. Met lokale leveranciers, werknemers, voedingswetenschappers en managers die van wanten weten. Het liefst jarenlang. Het gaat erom dat we samen sneller komen tot het ideale resultaat: de fysieke en mentale gezondheid van onze gasten verbeteren.
Zoek je een flexibele, creatieve horeca- en cateringpartner?
Aarzel niet om eens te bellen of een mailtje te sturen. We houden van praten over eten.

Mail ons

Bel ons

Liefde gaat door de maag bij

Cogas logo
SC Cambuur logo
Gemeente Groningen logo
Firda logo
SC Heerenveen logo
Orbia logo

Op school.

Op je werk.

Langs de lijn.

Goed, vers eten in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.